Til venstre vises den nyeste version, der er publiceret på Episerver. Tryk på den røde knap "Anvend" for at importere den seneste version. Din tidligere, redigerede, version bliver ikke slettet med mindre du gør det manuelt bagefter. På denne måde kan du nå at overføre dine redigereringer til den nye version hvis du så ønsker. Den nyeste version importeres og ligger som en låst blok under den gule redigerede.