Oppsett av TP-Link Deco

   Etter du har åpnet appen første gang, vil du bli bedt om å logge inn, eller opprette en konto. Dette er nødvendig for å kunne styre ditt Deco system fra hvor som helst.\ \ Har du ikke en konto, trykker du opprett\ Har du en konto fra tidligere, bruker du knappen under for å logge inn
   Etter du har opprettet konto, og logget inn på dette, kan du gå videre for å starte oppsettet. Trykk på "La oss begynne".
   Trykk på strekkode ikonet ved siden av søkefeltet. Da vil du bli tatt videre til en "scanner" for å scanne undersiden av Deco'en du ønsker å sette opp. Alternativt kan du også finne modellen ved å søke etter "X55". Du vil også kunne dinne den i listen under.
   Velger du å scanne boksen, vil appen be om tilgang til kameraet på telefonen eller nettbrettet. Dette må tillates for at den skal kunne scanne boksen.
   Etter scanning, skal du se en skjerm med Deco X55 modellen. Her trykker du "sett opp denne deco"
   Sjekk at alt er på plass i esken. Her skal du finne: Deco enheten\ Strømadapter\ Nettverkskabel
   "Skru av modemet" Det er ikke alle som har modem i dag. Dersom du har Fiber fra NextGenTel, skrur du av inntaksboksen. Denne henger somregel på veggen, og har en grønn fiberkabel plugget inn. Har du trådløst bredbånd, så er det strømadapteret til antennen du skal koble denne inn i.
   Koble den medfølgende nettverkskabelen til inntaket (Fiberboks eller adaptertil antenne). Du kan benytte hvilken som helt av de tre nettverksportene på Deco enheten. koble så begge enhetene til strøm.
   Kontroller inntaksboksen. Vent ca to minutter, så skal denne være på nett igjen.
   Når Deco blinker blått, er den klar for oppsett. Lyser den solid gult, driver den fremdeles å starter opp.
   Søker etter enhet
   For at Deco appen skal finne enhete, må du gi posisjontillatelser på telefonen/nettbrettet. Trykk "tillat" på denne.
   Og der etter "koble til"
   Du skal da være koblet til Deco, og den er klar for videre oppsett.
   Velg plassering av Deco
   Søker etter nettverksforbindelse
   Internett-tilkoblingstype skal stå med Dynamisk IP IPTV/VLAN = Av
   Automatiske oppdateringer av Deco vil aktiveres som standard. \ Dersom du ikke ønsker dette, trykker du "hopp over" øverst til høyre. (Vi anbefaler å beholde dette på)
   Videre, vil du bli bedt om å sette opp nettverksnavn og passord. Appen vil også automatisk koble deg til dette.
   Lagre WiFi nettverket på enheten
   Trykk "Lagre"
   Kobler til WiFi
   Tester forbindelsen
   Dersom Decoen ikke kommer på nett, løses dette med å ta en omstart av Decoen, ved å trekke ut strøm-kontakten i 5 sekunder. Vent ett par minutter, og trykk "prøv en gang til".
   Nettverket er oppe
   Hjem-skjermen. Etter oppsett vil du bli presentert med hjemskjermen. Her har du oversikt over enheter tilkoblet, og kan gjøre videre innstillinger.
   external-screenshot
   This Scribe is in tip-top shape!Leave feedback if there are any issues with this Scribe