Als je geen producten meer wenst toe te voegen dan klik je op "Bestelling is volledig en mag doorgestuurd worden naar de leverancier" .
Zoniet kan je ze bewaren om de bestelling later af te werken, dan klik je "Plaats bestelling pas later bij de leverancier"