Sådan holder du øje med børneattester som Distriktschef/Landsdelsleder/Regionschef | Scribe

  Sådan holder du øje med børneattester som Distriktschef/Landsdelsleder/Regionschef

  • |
  • 0 step |
  • 36 seconds
  Log ind i Medlemsservice. I den blå bjælke kan du se besked om hvor mange, der mangler at indtaste deres CPR-nummer. Den samme besked vises som en 'mouse-over-tekst', når du holder musen hen over advarselstrekanten. Disse børneattester er dit ansvar.

  Se hvilke grupper/kredse, der er bagud med børneattester

  Klik på distriktets navn
  Tryk på "Oversigt"
  Nu ser du alle grupper/kredse under distriktet/landsdelen/regionen. Ved at holde musen over advarselstrekanten, så kan du se antallet af manglende børneattester for gruppen/kredsen. Hvis der ikke er en advarselstrekant, så er der styr på alle børneattester.

  Se, hvem der mangler

  Tryk på linket med "X mangler CPR nummer"
  Nu ser du alle kladder for din egen enhed samt underliggende grupper/kredse. Øverst på din todo-liste er de personer, der har deres medlemskab eller funktion direkte under distriktet/landsdelen/regionen. \ Du skal tjekke, at deres e-mailadresse står korrekt i systemet. \ Du kan give dem Tips & Tricks nr. 15, der viser dem, hvordan de logger ind og indtaster deres CPR-nummer. Måske endda stå ved siden af dem, når de vover sig ind i Medlemsservice.
  Du kan også selv indtaste deres CPR-nummer. Det anbefaler vi ikke - dels skal du ikke kende deres CPR-nummer og dels så vil du stå i samme situation, når deres børneattest skal fornyes.
  Husk at supporten altid gerne hjælper med dubletter og andre loginproblemer, der står i vejen for at kunne taste CPR-nummeret.
  26/3-24\ Monica Ingerslev
  This Scribe is in tip-top shape!Leave feedback if there are any issues with this Scribe