Tips & Tricks nr. 12 Sådan rydder du op i dubletter | Scribe

  Tips & Tricks nr. 12 Sådan rydder du op i dubletter

  • |
  • 0 step |
  • 2 minutes
  Gå til medlemslisten enten via knappen på forsiden eller ved at gå til Medlemmer > Medlemmer > Medlemmer.
  I søgefeltet fjerner du 'aktiv'-filteret. I stedet skriver du personens navn.\ I dette tilfælde kan vi se, at der er to personer ved navn Mette Nielsen. De har samme adresse og samme e-mailadresse. Her er der tale om en dublet. Vælg, hvilken af profilerne, du gerne vil beholde. Det vil typisk være den med mest info, med et medlemskab eller med en funktion. I tilfældet her er det ligegyldigt hvilken, der bliver valgt. Tryk på navnet på det stamkort, som ikke længere skal være i brug.
  Hvis det forkerte stamkort har pårørende tilknyttet så skal relationen fjernes ved at trykke på skraldespandsikonet.\ Husk at notere nummer/navn og relation, så du kan flytte den pårørende til det stamkort, som skal beholdes.
  Sæt et "- X" bagefter personens efternavn. På den måde kan du senere se, at dette stamkort ikke længere er i brug. Fjern alle kontaktoplysninger (E-mail, Mobil, Fastnet) Tjek fanerne, fx Funktioner og Profil for, om der er oplysninger, der skal flyttes til det rigtige stamkort. Tryk "Gem"
  Gå tilbage til medlemslisten.
  Gå til det stamkort, som skal beholdes.
  Opdater stamkortet med de oplysninger, som fandtes på det forkerte stamkort. Pårørende tilføjes på fanen Pårørende ved at trykke "Tilføj pårørende"
  Type "87 peter"
  Vælg den rigtige relation og find personen på listen. Tryk "Gem"
  Nu er stamkortet helt opdateret og Mette kan logge ind og se sig selv og begge sine børn.
  De stamkort, der ikke længere er i brug anonymiseres om 5 år. 10/10-23\ Monica Ingerslev
  This Scribe is in tip-top shape!Leave feedback if there are any issues with this Scribe