Tips & Tricks nr. 19. Sådan genindmelder du et tidligere medlem. | Scribe

  Tips & Tricks nr. 19. Sådan genindmelder du et tidligere medlem.

  • |
  • 0 step |
  • 45 seconds
  Hvis medlemmet tidligere har været i en anden gruppe/kreds, men nu gerne vil meldes ind hos jer, så skal du have fat i supporten.
  Hvis det er mere end 5-6 år siden, at medlemmet stoppede, så er stamkortet anonymiseret. Så skal personen oprettes via den online indmeldelse på samme måde som nye medlemmer. Du kan rette i 'anciennitetsdato' på fanen Medlemskaber, hvis gammel medlemstid skal tælle med.
  Hvis medlemmet har været medlem hos jer inden for de seneste 5-6 år og endnu ikke er anonymiseret, så kan du bruge denne vejledning til at genindmelde.
  Gå til medlemslisten ved at trykke på linket fra startsiden af Medlemsservice eller gå til Medlemmer > Medlemmer > Medlemmer.
  Fjern 'aktiv-filteret' i søgefeltet. Du ser nu alle registrerede personer. Brug søgefeltet til at finde medlemmet, fx ved at søge på navnet.
  Tryk på navnet for at åbne stamkortet.
  Tryk på "Ny".
  Tryk "Ok"
  Sørg for, at det er medlemmets nye enhed, der er valgt i "Starter i enhed"\ Tjek resten af stamkortet igennem.\ Tryk "Gem"
  Tryk "Indmeld"
  Sæt en start-dato og tryk Indmeld medlem.
  Nu er medlemmet meldt ind.\ Tryk på "Send" for at sende en velkomstmail.\ Tryk på "Annullér" for ikke at sende en mail.
  På fanen Medlemskaber kan du se en ny linje med medlemmets nye indmeldelsesdato.\ Vær opmærksom på, at feltet "Anciennitetsdato" ikke ændres automatisk. Det er op til gruppen/kredsen at beslutte, hvordan pausen skal beregnes i forhold til jubilæum/årsstjerner.
  På fanen Kontingent & bidrag skal du tjekke, om kontingentet er startet rigtigt op. Brug "Kontingentguide" til at starte kontingentet.
  Tillykke med det nye medlem.\ Log ud af Medlemsservice og anbefal denne vejledning til en ven.\ 6/10-23\ Monica Ingerslev
  This Scribe is in tip-top shape!Leave feedback if there are any issues with this Scribe