Tips & Tricks nr. 21 Se posteringer på betalingsfil | Scribe

  Tips & Tricks nr. 21 Se posteringer på betalingsfil

  • |
  • 0 step |
  • 29 seconds
  Log ind i Medlemsservice. Du skal have funktionen Kasserer eller Økonomiassistent.
  Gå til "Regnskab" i venstremenuen.
  Gå til Betalinger > Betalingstransaktioner
  Nu kan du se alle betalingstransaktioner. I kolonnen "Betalingsfil" kan du se, hvilken overførsel hver enkelt postering hører til. Du kan se datoen for overførslen i parentes efter tallet.
  Tryk på "Sortér efter" under søgefeltet. Tryk "Tilføj tilpasset gruppe" og vælg "Betalingsfil" på listen.\ Tryk "Anvend"
  Nu bliver alle indbetalingerne sorteret efter den betalingsfil, som de tilhører. Du kan se Betalingsfilens nummer, dato, det samlede beløb for indbetalingerne samt de gebyrer, der er fratrukket beløbet inden overførslen til jer. Du trykker på navnet på en betalingsfil for at udvide visningen og se alle posteringer.
  (1) Kunden er den person, der har været logget ind og betalt. (2) Reference er den faktura, der er betalt. (3) Tilmeldingsliste er det arrangement, som betalingen vedrører (ved arrangementer) (4) Beløb er det beløb, der er trukket på kundens kort. (5) Gebyrer er det betalingsgebyr, der bliver trukket fra beløbet. Dette gebyr går direkte til Nets/betalingspartner (6) Netto-beløb er det beløb, der er overført til jeres konto.
  Marker alle transaktioner på den åbne betalingsfil. Tryk Handling > Eksport
  Vælg eksporten "Basis + fakturalinjer" og tryk Eksport.\ Du får nu en excel-fil med alle oplysninger om de betalinger, der indgår i ugens overførsel. \ Du kan arbejde videre med den som du vil og bruge den som bilag i regnskabet.
  Log ud af Medlemsservice og anbefal denne vejledning til en ven. 30/9-2023\ Monica Ingerslev
  This Scribe is in tip-top shape!Leave feedback if there are any issues with this Scribe