Tips & Tricks nr. 35 Sådan indsender du et udlæg | Scribe

  Tips & Tricks nr. 35 Sådan indsender du et udlæg

  • |
  • 0 step |
  • 44 seconds
  Gå til Medlemsservice på \ medlemsservice.spejdernet.dk\ medlem.FDF.dk\ medlem.pigespejder.dk\ medlem.dbs.dk Tryk "Log ind"
  Har du ikke en kode til Medlemsservice, så tryk på "Nulstil kodeord". Se evt. Tips & Tricks nr. 30
  Hvis du har adgang til andre medlemmer, så starter du nok i backend. Gå til menuen i øverste venstre hjørne.
  Tryk på "Min side"
  Gå til "Udlæg"
  Tryk på "Tilføj nyt udlæg"
  Tryk på "Vælg fil".\ Hvis du er på din mobil, så åbner kameraet og du kan tage et billede af din kvittering.\ Hvis du er på din pc, så finder du bilaget på samme måde, som når du skal vedhæfte en fil til en mail.
  Fluebenet "Der er ikke bilag på udlægget" skal kun bruges efter aftale med din kasserer. Det er meget sjældent, at der ikke skal være et bilag og det er ikke en kattelem for "min hund har spist kvitteringen"...
  "Dato" udfyldes med den dato, hvor du har brugt pengene.\ "Beskrivelse" udfyldes, så kassereren ved, hvorfor du har brugt pengene.\ "Køb" udfyldes med en beskrivelse af, hvad du har brugt pengene på.
  I feltet "Udlægskategori" vælger du mellem den liste af produkter, som din kasserer har oprettet.\ I feltet "Dimension" skal du måske vælge mellem den liste af dimensioner, som din kasserer har oprettet. (Det er op til kassereren om I bruger dimensioner eller ej).\ Hvis du er i tvivl om, hvad der skal vælges i disse to felter, så spørg din kasserer.
  "Pris" udfyldes med det beløb, der er betalt. Husk at dobbelttjekke.\ "Kommentar" kan udfyldes, hvis du har behov for at give kassereren en besked.\ "Bankkonto til udbetaling" udfyldes med din egen bankkonto. Nummeret gemmes fremover. Tryk "Gem", når alt er udfyldt.
  Tjek data en ekstra gang. \ Tryk på "Indsend".
  Tryk på "Indsend".
  Du kan oprette flere udlæg ved at trykke på "Tilføj nyt udlæg"
  Du kan følge med i status for dine udlæg.\ "Sendt" betyder, at kassereren endnu ikke har set på det.\ "Godkendt" betyder, at kassereren har godkendt udlægget og det venter på udbetaling.\ "Betalt" betyder, at kassereren har markeret udlægget som betalt i systemet (og sandsynligvis også har udbetalt pengene til dig via banken)\ "Afvist" betyder, at kassereren ikke har tænkt sig at udbetale udlægget til dig. Tag fat i din kasserer, hvis du ikke forstår hvorfor. Du kan se alle dine udlæg ved at trykke på "Vis/skjul behandlede udlæg"
  20/11-23\ Monica Ingerslev
  This Scribe is in tip-top shape!Leave feedback if there are any issues with this Scribe