Tips & Tricks nr. 8 Sådan sender du e-mails | Scribe

  Tips & Tricks nr. 8 Sådan sender du e-mails

  • |
  • 0 step |
  • 35 seconds
  Du kan sende e-mails alle steder, hvor du har personer stående på en liste. Det kan fx være fra medlemslisten, som du finder via knappen på startsiden eller Medlemmer > Medlemmer > Medlemmer.
  Brug søgefeltet og filtre til at finde den eller de personer, som du ønsker at sende til.
  Sæt flueben ud for de medlemmer, som du vil sende til.\ Du kan se, hvor mange medlemmer, der er valgt/vælge alle i den blå 'knap' (markeret med orange ramme).\ Tryk Handling > Send mail
  "Denne besked vil blive sendt på x objekter" viser, hvor mange personer, du fik markeret på listen.\ "Fra" er et låst felt. Oplysningerne her vil stå som afsender af mailen, når den modtages.\ Modtagere: Hvis der er flueben i "Send til valgte modtagere", så vil dem, du har sat flueben ved på listen, modtage din mail (hvis de har en e-mailadresse registreret)\ Hvis der er flueben i "Send til pårørende", så vil primære pårørende til dem, du har sat flueben ved på listen, modtage din mail (hvis de har en e-mailadresse registreret)\ "Emne" udfyldes med overskriften for din e-mail. Teksten vises i emnefeltet hos modtageren.\ "Svar til mailadresse": Sæt flueben her, hvis du ønsker at svar på din mail sendes til en e-mailadresse. Hvis der ikke er flueben, så skal du finde svarene inde i Medlemsservice.\ "Svar til" er forudfyldt med e-mailadressen på den person, der er logget ind. Du kan ændre den. Når en modtager svarer på e-mailen, så vil svaret gå til denne e-mail. \ "Planlagt tidspunkt": Her kan du angive, hvornår mailen skal sendes. (Sendes inden for 5-10 min af det valgte tidspunkt). Er feltet tomt, så sendes e-mailen med det samme.
  Skriv din tekst i feltet markeret med orange omrids.\ Formateringsmuligheder kommer frem som en bjælke, når du markerer noget tekst. Du kan vedhæfte filer ved at trykke på "Vedhæft fil"
  Du kan springe trin 5-6 over, hvis du bare skal sende en mail der ikke skal bygges på en særlig skabelon eller bruges som skabelon fremover.
  Alle e-mails er bygget på en mailskabelon. Standard-skabelonen hedder "Mail to medlem" og indeholder kun ordene 'Hej fornavn'. Hvis du i stedet ønsker at bruge en anden skabelon, så kan du vælge fra listen. Listen indeholder gruppens/kredsens egne skabeloner og de skabeloner, der er fælles for hele organisationen.
  Når du har skrevet din mail, så tænker du måske 'Denne tekst vil jeg gemme, så jeg kan bruge den igen en anden gang'. Tryk på "Gem som ny skabelon" for at gemme mailen, så den senere er synlig for dig og andre i gruppen/kredsen.
  Når du er færdig med at skrive din e-mail, så tryk på "Send".\ E-mailen sendes nu af sted indenfor 5-10 minutter.
  E-mailen logges på de medlemmer, som den er sendt til. Du kan se den på medlemmets stamkort i loggen. 10/10-23\ Monica Ingerslev
  This Scribe is in tip-top shape!Leave feedback if there are any issues with this Scribe